Gå til hovedindhold

Mørbrad med græskarcreme og stegte svampe (508 kcal)

Denne mørbrad skal simre i ovnen i 6-8 timer og serveres med græskarcreme, stegte svampe og groft brød - et festmåltid til din weekend.

Denne mørbrad skal simre i ovnen i 6-8 timer og serveres med græskarcreme, stegte svampe og groft brød - et festmåltid til din weekend.

Ingredienser - Mørbrad med græskarcreme og stegte svampe

Tid: 30 min. + stegetid: 6-8 timer
300 g afpudset svinemørbrad
Salt og peber
2 timiankviste
300 g græskar i grove terninger
1 dl fløde, 9%
300 g rensede svampe
10 g smør
Persille
150 g groft brød

Prøv også: Rosmarinkrydret mørbrad med stegt kartoffel og rødbederåkost

Fremgangsmåde - Mørbrad med græskarcreme og stegte svampe

Tænd ovnen på 75 grader.

Brun kødet på en tør pande, krydr med salt, peber og timian og læg det i et lille ovnfast fad. Dæk fadet med folie og sæt kødet i ovnen i 6-8 timer.

Kog græskarstykkerne møre i letsaltet vand, hæld vandet fra, tilsæt fløde og blend til en tyk creme med en stavblender og smag til med salt og peber.

Skær svampene i små stykker og steg dem gyldne og møre i smør.

Anret kødet i skiver på en bund af græskarcreme og kom svampene ved.

Drys med hakket persille og server med brød.

Prøv også: Fyldt mørbrad med rødder