Gå til hovedindhold

Mørbrad med timianstegte rødløg og æbler

Alt den tunge julemad kan godt blive lidt for meget, men man kan sagtens lave en lettere julefrokost, som stadig smager skønt! Lad eksempelvis denne opskrift på mørbrad være en af retterne.
Tid: 30 min.

Ingredienser til mørbrad med timianstegte rødløg og æbler:

200 g afpudset svinemørbrad
Salt, peber
2 rødløg 
200 g æble i både
2 tsk. smør
4-6 timiankviste
 

Fremgangsmåde

Skær mørbraden i 4 pæne tykke bøffer og krydr med salt og peber.
Skær rødløg i både.
Brun hurtigt bøfferne på begge sider.
Tilsæt smør, timian, løg og æbler og steg 6-7 min. ved middel varme.
Vend bøfferne et par gange og hold løg og æbler i bevægelse.
Anret og server drysset med groft peber og lidt ekstra timian.
 
Energi pr. person: 239 kcal.
Fordelt på: fedt 29 %, protein 38 %, kulhydrat 33 %