Mørbrad med timianstegte rødløg og æbler
Tid: 30 min.
Ingredienser til mørbrad med timianstegte rødløg og æbler:
200 g afpudset svinemørbrad
Salt, peber
2 rødløg
200 g æble i både
2 tsk. smør
4-6 timiankviste
Prøv også: Mørbrad med græskarcreme og stegte svampe
Fremgangsmåde
Skær mørbraden i 4 pæne tykke bøffer og krydr med salt og peber.
Skær rødløg i både.
Brun hurtigt bøfferne på begge sider.
Tilsæt smør, timian, løg og æbler og steg 6-7 min. ved middel varme.
Vend bøfferne et par gange og hold løg og æbler i bevægelse.
Anret og server drysset med groft peber og lidt ekstra timian.
Energi pr. person: 239 kcal.
Fordelt på: fedt 29 %, protein 38 %, kulhydrat 33 %
Prøv også: Stegte sild med eddike