Gå til hovedindhold

Mørbradgryde med cornichoner og perleløg

Lækker gryderet

(1 pers.) 

1 skive bacon
150 g svinemørbrad
2 cocktailpølser
1 spsk. sojasauce
50 g perleløg
50 g cornichoner
50 g peberfrugt
1 dl bouillon
2 dl minimælk
1 spsk. majsmel
Salt og peber
100 g kogt ris f.eks. parboiled (40 g)

Sådan gør du
Klip baconskiven i passende stykker.
Skær mørbraden i tern og brun den sammen med bacon og skiveskårne cocktailpølser. Tilsæt sojasauce.
Vask peberfrugten og skær den i fine strimler. Kom peberfrugten i gryden sammen med perleløg og skiveskårne cornichoner.
Hæld bouillon og mælk i gryden. Lad retten småkoge ved svag varme i ca. 10-15 minutter.
Jævn mørbradgryden med majsmel, der er rørt ud i lidt vand. Smag til med salt og peber. Kog risene efter anvisningen på pakken.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

 

Mest grønt

Mest tilbehør

Mest protein

Svinekød

150 g

100 g

175 g

Grønsager

200 g

100 g

150 g

Tilbehør

90 g

125 g

100 g

Kcal/ kJ

548/2293

555/2321

567/2374

Den Store 5:2 Guide

Kom godt i gang med 5:2 Kuren med 8 minimagasiner, som indeholder:

- Guide til 5:2 Kuren

- Kalorietabeller

- Over 70 opskrifter til fastedage og ikke-fastedage

Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.

8 minimagasiner: 89 kr.

Normalpris: 152 kr. Du sparer 63 kr.