Gå til hovedindhold

Muslinger i cremet fuldkornspasta

Slankende opskrift på muslinger i cremet fuldkornspasta

Slankende opskrift på muslinger i cremet fuldkornspasta

( 4 portioner)

1 kg friske blåmuslinger
1 stk. løg
1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 dl hvidvin
2 stk. gulerødder
1 stk. porre
1 stk. broccoli
1½ dl cremefine 7%
300 g kogt fuldkornspasta
½ dl hakket dild

Fremgangsmåde til muslinger i cremet fuldkornspasta

Skyl og skrub muslingerne godt. Kassér de muslinger, som ikke lukker sig ved et let bank mod køkkenbordet. Sidder der lidt ”skæg” på muslingerne så hiv det af.

Hak løg og hvidløg groft og svits dem i en gryde i olien et øjeblik, uden at de tager farve.

Tilsæt muslingerne og hvidvinen og sæt låg på gryden.

Når det begynder at dampe kraftigt ud under låget, så tag gryden fra varmen og lad den stå i et par minutter, med låget på.

Tag muslingerne op af gryden og kasser de muslinger der ikke har åbnet sig.

Væsken skal blive i gryden.

Snit gulerødder og porre fint og pluk broccolien i små stykker.

Kom alle grøntsagerne i gryden med muslingesaften sammen med creme fine og kog dem et minut inden pasta, dild og de dampede muslinger vendes op i.

Energi-information pr. portion
Energi 496 kCal / 2077 kJ

Alkohol: 2 gram
Fedt: 13 gram
Kulhydrater: 44 gram
Protein: 40 gram
Kostfibre: 7 gram