Gå til hovedindhold

Myslibar med dadler, kakao og nødder (192 kcal)

Myslibar anrettet på bord med et glas mælk
Denne myslibar er fyldt med gode sager og det perfekte mellemmåltid. Eller nyd den som en let frokost i stedet for en tør rugbrødsmad.

Denne myslibar er fyldt med gode sager og det perfekte mellemmåltid. Eller nyd den som en let frokost i stedet for en tør rugbrødsmad.


Energi pr. myslibar: 192 kcal.
Fordelt på: protein 5%, kulhydrat 67%, fedt 28%
 

Ingredienser - Myslibar med dadler, kakao og nødder

Antal: 12 stk.
Tid: 10 min. + afkøling: mindst 3 timer

250 g dadler uden sten
2½ dl havregryn
2 spsk kakao
140 g honning
30 g kokosolie
25 g soltørrede tranebær
25 g grofthakkede mandler
25 g hasselnøddekerner
25 g ristet kokos i flager

Prøv også: Myslibar med tranebær og mandler

Fremgangsmåde - Myslibar med dadler, kakao og nødder

Findel dadlerne i en foodprocessor og bland med havregryn og kakao.

Smelt honning og kokosolie i en gryde og rør det i dadelblandingen sammen med tranebær, mandler, nødder og kokos.

Bland det hele godt sammen og kom det i en lille bageform (ca. 15 x 25 cm) beklædt med plastfilm. Pres det godt sammen og sæt det i køleskabet i mindst 3 timer.

Skær myslimassen i 12 lige store stykker og opbevar dem i en lukket beholder i køleskabet.

Prøv også: Myslibar med rosiner og hasselnødder
 

Artiklen indeholder affiliatelinks