Gå til hovedindhold

Myslibar med dadler, kakao og nødder (192 kcal)

Denne myslibar er fyldt med gode sager og det perfekte mellemmåltid. Eller nyd den som en let frokost i stedet for en tør rugbrødsmad.

Denne myslibar er fyldt med gode sager og det perfekte mellemmåltid. Eller nyd den som en let frokost i stedet for en tør rugbrødsmad.


Energi pr. myslibar: 192 kcal.
Fordelt på: protein 5%, kulhydrat 67%, fedt 28%
 

Ingredienser - Myslibar med dadler, kakao og nødder

Antal: 12 stk.
Tid: 10 min. + afkøling: mindst 3 timer

250 g dadler uden sten
2½ dl havregryn
2 spsk kakao
140 g honning
30 g kokosolie
25 g soltørrede tranebær
25 g grofthakkede mandler
25 g hasselnøddekerner
25 g ristet kokos i flager

Prøv også: Myslibar med tranebær og mandler

Fremgangsmåde - Myslibar med dadler, kakao og nødder

Findel dadlerne i en foodprocessor og bland med havregryn og kakao.

Smelt honning og kokosolie i en gryde og rør det i dadelblandingen sammen med tranebær, mandler, nødder og kokos.

Bland det hele godt sammen og kom det i en lille bageform (ca. 15 x 25 cm) beklædt med plastfilm. Pres det godt sammen og sæt det i køleskabet i mindst 3 timer.

Skær myslimassen i 12 lige store stykker og opbevar dem i en lukket beholder i køleskabet.

Prøv også: Myslibar med rosiner og hasselnødder
 

Artiklen indeholder affiliatelinks