Gå til hovedindhold

Opskrift på grøn oksegryde (477 kcal)

Nem og lækker ret med oksekød, grønkål og chili.

Nem og lækker ret med oksekød, grønkål og chili.

Ingredienser - Grøn oksegryde

(1 pers.)
150 g hakket oksekød 6-8%
1 tsk. olie
1 løg
100 g edamamebønner
1 dl oksebouillon
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. tomatpuré
200 g grønkål
Salt og peber
1 chili

Prøv også: Lynstegt oksekød med grønt (250 kcal)

Fremgansmåde - Grøn oksegryde

Svits oksekødet i olien, hak løget og lad det svitse med. Skyl bønnerne og kom dem ned til oksekødet sammen bouillon, hvidløg og tomatpuré og lad retten småsimre i 5 min.

Skyl og rib grønkålen og hak den fint. Vend grønkålen i kødet, kog op, smag til med salt og peber og servér gryden drysset med hakket chili.

TIP
Hvis du opbevarer din grønkål koldt og fugtigt, kan den holde sig frisk i op til tre uger. Skyl den grundigt, lad tørre og opbevar den i en plastpose i køleskabet.

Læs også: 5 tips til fastedage på 5:2 Kuren