Opskrift på grøn oksegryde (477 kcal)
Nem og lækker ret med oksekød, grønkål og chili.
Ingredienser - Grøn oksegryde
(1 pers.)
150 g hakket oksekød 6-8%
1 tsk. olie
1 løg
100 g edamamebønner
1 dl oksebouillon
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. tomatpuré
200 g grønkål
Salt og peber
1 chili
Prøv også: Lynstegt oksekød med grønt (250 kcal)
Fremgansmåde - Grøn oksegryde
Svits oksekødet i olien, hak løget og lad det svitse med. Skyl bønnerne og kom dem ned til oksekødet sammen bouillon, hvidløg og tomatpuré og lad retten småsimre i 5 min.
Skyl og rib grønkålen og hak den fint. Vend grønkålen i kødet, kog op, smag til med salt og peber og servér gryden drysset med hakket chili.
TIP
Hvis du opbevarer din grønkål koldt og fugtigt, kan den holde sig frisk i op til tre uger. Skyl den grundigt, lad tørre og opbevar den i en plastpose i køleskabet.