Gå til hovedindhold

Påskesild med dild

Påsken står for døren, og skal du arrangere påskefrokost, kan du her finde et par kalorielette alternativer til de klassiske smørrebrødsretter.

Opskriften er til 2 personerne og tager ca. 15 min. at tilberede

Det skal du bruge til påskesild med dild

2 spsk græsk yoghurt, 2%
Hakket dild
Salt, friskkværnet peber
60 g gammeldags modnede sildefileter
2 halve skiver fuldkornsrugbrød, 60 g
1 forårsløg
Dild

Prøv også: Ørred med æg og asparges

Sådan laver du påskesild med dild

1. Rør yoghurten sammen med lidt hakket dild og smag til med salt og peber.
2. Skær sildefileterne i lidt mindre stykker og læg dem på brødet.
3. Snit forårsløget fint og meget skråt og anret det oven på silden sammen med dildcremen. Pynt evt. med lidt ekstra dild og server.

Energi pr. person: 170 kcal.
Fordelt på: protein 17%,
kulhydrat 53%, fedt 30%

Læs også: Gode påsketips til dig, der elsker chokolade

Påskefrokost

Smilende æg med rogn

Påskesild med dild

Rugbrød med roastbeef og rygeost

Ørred med æg og asparges

Karrysild

Stegte sild i eddike

Påskekoketter

Påskeæg med hjemmelavet marcipan