Påskesild med dild
Opskriften er til 2 personerne og tager ca. 15 min. at tilberede
Det skal du bruge til påskesild med dild
2 spsk græsk yoghurt, 2%
Hakket dild
Salt, friskkværnet peber
60 g gammeldags modnede sildefileter
2 halve skiver fuldkornsrugbrød, 60 g
1 forårsløg
Dild
Prøv også: Ørred med æg og asparges
Sådan laver du påskesild med dild
1. Rør yoghurten sammen med lidt hakket dild og smag til med salt og peber.
2. Skær sildefileterne i lidt mindre stykker og læg dem på brødet.
3. Snit forårsløget fint og meget skråt og anret det oven på silden sammen med dildcremen. Pynt evt. med lidt ekstra dild og server.
Energi pr. person: 170 kcal.
Fordelt på: protein 17%,
kulhydrat 53%, fedt 30%
Læs også: Gode påsketips til dig, der elsker chokolade
Påskefrokost
Rugbrød med roastbeef og rygeost