Gå til hovedindhold

Panamagryde med grønsager

Slankeopskrift på panamagryde med grønsager

Slankeopskrift på panamagryde med grønsager

(4 pers.)

2 l oksebouillon
500 g oksekød
2 gulerødder
1 rødbede
1 lille hvidkålshoved
150 g grønne bønner
2 løg
1 grøn peber
150 g kartofler
2 stængler bladselleri
3 tomater
Salt og peber

Tilbehør
Groft brød

Sådan gør du
Varm oksebouillonen. Skær oksekødet i tern og kom det i, når suppen koger. Lad retten koge i 15 min. Skræl rødbeder og gulerødder, skær dem og hvidkålen i fine strimler og kom dem i gryden. Snit bønnerne, skær løgene i ringe, skær peberfrugten og kartoflerne i tern og kom dem i gryden. Hak tomater og bladselleri og kom dem i retten. Lad retten simre i 20 min. og krydr med salt og peber.

Energi-information pr. portion
Energi 1945 kJ/465 kCal

Protein: 28 g
Kulhydrater: 50 g
Fedt: 12 g
Kostfibre: 14 g

Læs mere om