Gå til hovedindhold

Pandekager med kylling og squash

Slankende opskrift på pandekager med kylling og squash

Opskrift på pandekager med kylling og squash

Opskriften på madpandekager er beregnet til 3 personer

Skal du også have pandekager til dessert? Så prøv den her lækre opskrift på amerikanske pandekager

Ingredienser - Pandekager

40 g havreklid
120 g hvedemel
1 tsk. salt
1 æg
4 dl minimælk
280 g kyllingebryst
1 løg
300 g squash
1 spsk. olie
1 hakket chili
1 fed hakket hvidløg
100 g sukkerærter
1 dl skyr
1 tsk. salt
1 knsp. peber
30 g revet ost 30+

Fremgangsmåde - Pandekager

Bland klid, hvedemel og salt sammen i en skål og pisk ægget i sammen med mælken.

Bag pandekagerne på en varm slip let-pande.

Skær kyllingebrysterne i strimler, hak løget og skær squashen i tern.

Svits kylling og løg i olie i et par min.

Kom squash, chili og hvidløg ned til kyllingen og lad det simre under låg i 5 min.

Tilsæt ærter, skyr, salt og peber og smag fyldet til. Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad.

Drys med revet ost og gratinér pandekagerne ved 200° i 15 min. Servér med grøn salat.

Prøv også en af vores andre skønne opskrifter på pandekager

Energi-information pr. portion
Energi 2195 kJ/ 527 kCal

Protein: 38,4 g
Kulhydrat: 54,8 g
Fedt: 16,1 g
 

Pandekager kan sagtens laves på en almindelig slipletpande som den her fra OBH, men skal det være lidt sjovere, så kan du købe en pandekagepande som denne fra Bourgeat

 

Opskriften indeholder affiliatelinks.