Gå til hovedindhold

Pariserbøf

En god klassiker - i slankeversion

Opskrift på pariserbøf

En god klassiker - i slankeversion

Ingredienser

(2 pers.)

300 g hakket oksekød
½ dl minimælk
1 knsp. peber
2 spsk. kapers
2 spsk. løg
1 spsk. høvlet peberrod
½ dl skyr
1 tsk. revet peberrod
2 tsk. æbleeddike
2 tsk. æblegelé
300 g rødbede
2 æbler
2 skive groft brød (f.eks. groft speltbrød eller grahamsbrød)

PRØV OGSÅ: Karrygryde med skinketern og æbleselleri

Fremgangsmåde

Rør oksekødet med mælk og peber. Hak kapers og løg fint og rør dem i farsen sammen med den høvlede peberrod. Rør skyr med revet peberrod, eddike og æblegelé. Riv rødbede og æble og vend det i dressingen. Form farsen til to bøffer og steg dem på en slip let-pande 4-5 min. på hver side. Rist brødene og server pariserbøfferne anrettet på brødene sammen med rødbedesalaten.

Energi-information pr. portion
Energi 2346 kJ/563 kCal

Protein: 42,3 g
Kulhydrater 61,1 g
Fedt 15,5 g

Hent flere opskrifter til 5:2 Kuren HER >>