Gå til hovedindhold

Parmastegt kylling med squash og kartofler (412 kcal)

Skøn hverdagsret bestående af parmastegt kylling med revet squash og små kartofler som tilbehør.

Skøn hverdagsret bestående af parmastegt kylling med revet squash og små kartofler som tilbehør.

Ingredienser - Parmastegt kylling med squash og kartofler

Tid: 30 min.
2 kyllingefileter
Salt og peber
2 skiver lufttørret skinke
400 g små, kogte, skrubbede kartofler
1 spsk olivenolie
1 squash
Mynteblade

Prøv også: Kylling med blomkålssalat

Fremgangsmåde - Parmastegt kylling med squash og kartofler

Krydr kyllingefileterne med salt og peber og pak dem ind i lufttørret skinke.

Steg dem på en slip letpande i ca. 6 min. på hver side.

Halver kartoflerne og steg dem sprøde i olivenolie.

Riv squashen i lange bånd og kom dem ved kartoflerne.

Lad det stege endnu et par min. og krydr med salt, peber og hakket mynte og server.

Prøv også: Cæsarsalat med kylling