Gå til hovedindhold

Pasta arrabiata

Pasta med tomatsovs, persille og parmesan
Pasta kan sagtens indgå i en sund og slank kost ind i mellem, derfor får du her en dejlig pastaopskrift med masser af krydderier.
Tid: 15 min.

Ingredienser til pasta arrabiata:

150 g penne eller anden tørret pasta
1 fed hvidløg
1 løg
1 stor rød chili uden kerner
1 spsk. olivenolie
1 spsk. tomatpuré
1 ds. hakkede tomater med krydderurter
Salt og peber
Hakket persille
25 g revet parmesan
 
 

Fremgansmåde 

Kog pastaen al dente som anvist på emballagen.
Hak samtidig hvidløg og løg fint og snit chilien fint.
Sauter grønsagerne i olivenolie ved middelvarme 2-3 min.
Tilsæt tomatpuré, varm det hele godt igennem og kom de hakkede tomater ved.
Lad saucen simre 10 min. og smag til med salt og peber.
Vend pastaen i saucen, drys med hakket persille og revet parmesan og server.
 
Energi pr. person: 453 kcal.
Fordelt på: fedt 24 %, protein 15 % og kulhydrat 61 %