Gå til hovedindhold

Pasta marinara

Lækker pastaret med skaldyrsmiks.

 

Sund opskrift på pasta marinara

Ingredienser - pasta marinara:
(2 pers.)

½ finthakket løg
1 fed knust hvidløg
½ spsk. olivenolie
1 dl grønsagsbouillon
1 spsk. tomatpuré
1 ds. hakkede tomater
250 g fuldkornspastapenne
300 g skaldyrsmiks (fruit de Maire)
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. parmesan

Fremgangsmåde - pasta marinara:
Svits løg og hvidløg i olien. Tilsæt bouillon, puré og hakkede tomater og lad det småsimre i 10 min. Kog pastaen i letsaltet vand i 10 min., til den er al dente, og hæld vandet fra. Vend skaldyrsblandingen i tomatsaucen, lad den småsimre i yderligere et par min. og smag til med salt og peber. Vend pastaen i tomatsaucen, drys med revet parmesan og server med et stykke godt ristet fuldkornsbrød.

Energi-information pr. portion
Energi 2241 kJ/538 kcal

Protein: 38,6 g
Kulhydrat: 70,7 g
Fedt: 10,1 g
 

Læs mere om