Gå til hovedindhold

Pasta med peber, tomat og chorizo

Pasta I dyb tallerken
Sund mad på bare 15 min. Hurtig mad kan sagtens både smage godt og være sund − og så kan denne ret laves uden, at du skal på det helt store indkøb først.

Pasta med peber, tomat og chorizo

Tid: 15 min. 

2. pers. 

Ingredienser

150 g pasta, f.eks. skruer

70 g chorizo i tynde skiver

2 peberfrugter, rød og gul

1 spsk. olivenolie 

1 ds. hakkede tomater

Salt og peber

Hakket persille

Pasta med kødboller

Fremgangsmåde

Kog pastaen.

Skær chorizoen i små tern. Skær peberfrugterne i tern. Steg chorizo og peberfrugt i olie ved middel varme i 5 min. Hæld dåsetomaterne ved og lad det simre i 4-5 min. 

Vend den kogte pasta i saucen og smag retten til med salt og peber.

Anret på tallerkener, drys med persille og servér straks.

Grøn pasta med krydderlaks

Energi pr. person: 579 kcal.

Fordelt på:

Fedt 28 %

Protein 20 %

Kulhydrat 52 %

Læs mere om

Mest læste fra Slankekure