Peberfrugt med basilikumfyld
Slankeopskrift på fyldte peberfrugter
(4 portioner)
2 stk. store røde peberfrugter
1 stk. pastinak
1 stk. squash
200 g (¼) spidskål
50 g soltørrede tomater
2 fed hakket hvidløg
2 spsk. rapsolie
½ dl vand
4 dl kogt fuldkorns pasta
2 spsk. hakket frisk basilikum
Salt og peber
50 g revet ost 10%, cheasy
2 spsk. ristede mandler
Fremgangsmåde til fyldte peberfrugter
Skær peberfrugterne igennem, tag kernerne ud og sæt dem i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
Riv pastinakken, skær squashen i små tern, snit kålen og hak tomaterne.
Svits hvidløgne i olien og tilsæt grøntsagerne.
Lad det svitse et øjeblik og tilsæt vandet, pastaen og basilikum.
Varm det igennem og smag til med salt og peber.
Hæld fyldet i peberfrugterne, kom revet ost på og bag den 10 minutter mere i ovnen.
Drys med mandler og server med salat
Tip: Du kan skifte grøntsager og rodfrugter ud efter smag og sæson.
Energi-information pr. portion
Energi 338 kCal / 1414 kJ
Fedt: 13 g
Kulhydrater: 38 g
Protein: 14 g
Kostfibre: 6 g