Perlebyg med rødbeder
Slankende opskrift på perlebyg med rødbeder
(5 portioner)
250 g perlebyg
Salt, peber
2 stk. rødbeder
2 stk. stængler bladselleri
1 bundt bredbladet persille
4 spsk. æbleeddike
4 spsk. olivenolie
1 fed revet hvidløg
½ dl grofthakkede hasselnødder
PRØV OGSÅ: Grøn biksemad med spejlæg
Fremgangsmåde
1. Kog perlebyggen i ½ l vand med salt i ca. 20 minutter.
2. Hæld den på en sigte og lad den dryppe af.
3. Skræl rødbederne, skær dem i tykke strimler og blancher dem i vand med salt.
4. Skær bladsellerien i skrå skiver og hak persillen groft.
5. Pisk eddike og olie sammen med hvidløg.
6. Vend perlebyggen med rødbeder, selleri og persille.
7. Hæld dressingen over og drys nødderne på.
Kan serveres som salat eller tilbehør til alle hovedretter.
Energi-information pr. portion
Energi 349 kCal / 1461 kJ
Fedt: 15 g
Kulhydrater: 43 g
Protein: 6 g
Kostfibre: 5 g
Slankeguides til 5:2 Kuren
![]() |
I vores slankeguides til 5:2 Kuren får du lækre fasteopskrifter, kalorietabeller og masser af tips og gode råd til dit vægttab. Køb dem som PDF i Slankeklubben.dk's webshop! Kun 20,- per stk. |