Gå til hovedindhold

Pia har tabt 11 kilo

På 11 uger har Pia Ejsing tabt 11 kilo ved at følge 5:2 Kuren og kalder det for den mest fantastiske slankekur, fordi det slet ikke føles som at være på kur.

På 11 uger har Pia Ejsing tabt 11 kilo ved at følge 5:2 Kuren og kalder det for den mest fantastiske slankekur, fordi det slet ikke føles som at være på kur.

Navn: Pia Ejsing

Alder: 42 år

Job: Arbejder i en butik, der sælger tøj til store piger

By: Thisted

Status: Gift og mor til 7-årige Rasmus og 9-årige Camilla

Startvægt: 104 kilo

Højde: 1,71 cm

Det står vægten på nu: 93 kilo

Slankeforløb: 11 uger

Ønskevægt: 89 kilo
 

Hvorfor var du blevet for tyk?
- Jeg er kraftig bygget, så jeg har aldrig været helt slank. Men jeg begyndte for alvor at tage på efter en bilulykke i 2001, hvor min ryg blev skadet. Jeg var sengeliggende i en lang periode og kunne ikke dyrke motion. Så kiloene sneg sig lynhurtigt på. For 4 år siden var jeg igen indblandet i en trafikulykke og var også igennem en lang sygdomsperiode, der betød, at jeg spiste mere og slet ikke fik nogen motion. 
 
Hvorfor gik du i gang med 5:2 Kuren?
- Jeg havde hørt om kuren og syntes, den lød spændende, fordi man ikke skal være på kur hver eneste dag. Jeg elsker fx at bage og hygge om vores børn, når de kommer hjem fra skole med vennerne. Og det kan jeg stadig gøre, fordi jeg kun skal faste to gange om ugen.
 
Hvilke udfordringer har du mødt undervejs?
- Jeg har planlagt mine fastedage til mandag og fredag hver uge. Nogle gange tager jeg onsdagen med, hvis jeg føler, at vægten er gået i stå. Fastedagene er på mine arbejdsdage, fordi jeg har travlt og så ikke tænker på mad hele tiden. Jeg synes faktisk, at det er forbavsende let at lade være med at spise. I begyndelsen havde jeg en skål cherrytomater med til at gå og hapse af i løbet af dagen, men ofte havde jeg slet ikke rørt dem, så nu har jeg ikke noget med. Jeg drikker vand, Pepsi Max og lakrids-te om dagen og spiser først et måltid om aftenen. Det består af kød og grønsager, og jeg indrømmer gerne, at jeg ikke tæller kalorierne. Jeg spiser bare – men prøver selvfølgelig at passe på, så jeg ikke spiser for meget.
 
Hvad er det bedste ved 5:2 Kuren?
- Det bedste er, at det slet ikke føles som om, at jeg er på slankekur. Det kræver to dage om ugen, hvor jeg ikke spiser ret meget, og det har jeg det overraskende ret nemt med. Det er simpelthen den mest fantastiske kur. Jeg tæller ikke kalorier, jeg kan stadig spise usundt de andre dage, og jeg dyrker heller ikke motion. Og alligevel taber jeg mig. Det er så skønt, og jeg kan kun anbefale 5:2 Kuren. 

 

LÆS OGSÅ:

Tab dig med 5:2 Kuren og få et bedre helbred

 

Den Store 5:2 Guide

Kom godt i gang med 5:2 Kuren med 8 minimagasiner, som indeholder:

- Guide til 5:2 Kuren

- Kalorietabeller

- Over 70 opskrifter til fastedage og ikke-fastedage

Efter køb sendes hæfterne som pdf til din mail.

8 minimagasiner: 89 kr.

Normalpris: 152 kr. Du sparer 63 kr.