Gå til hovedindhold

Pizza med aubergine, squash, tomat og skinke (563 kcal)

En pizza smager bare bedst, når den er lavet med kærlighed. Denne hjemmelavet pizza forkæler dine smagsløg – nyd den!

En pizza smager bare bedst, når den er lavet med kærlighed. Denne hjemmelavet pizza forkæler dine smagsløg – nyd den!

Ingredienser - Pizza med aubergine, squash, tomat og skinke

½ portion pizzadej
100 g hakkede tomater
125 g frisk mozzarella
50 g aubergine i skiver
50 g squash i tynde skiver
1 tomat
2 tsk grøn pesto
3 skiver lufttørret skinke

Prøv også: Pizza med italiensk fyld

Fremgangsmåde

Smør pizzabunden med tomat og fordel mozzarella i tynde skiver ovenpå.

Steg aubergineskiverne et kort øjeblik på en varm grillpande.

Fordel aubergine, squash og tomat i skiver oven på pizzaen og dryp med pesto.

Bag pizzaen i ovnen i 8-10 min., til bunden er gylden og sprød, og osten er smeltet.

Læg skinken oven på pizzaen og server.

Prøv også: ”Pizza” med parmaskinke, hytteost og spinat