Gå til hovedindhold

Porcherede æg med spinat (124 kalorier)

Kaloriefattigt måltid til fastedagene på 5:2 Kuren.

1 æg: 124 kalorier, 2 æg: 199 kalorier

INGREDIENSER:

1 stor portobellosvamp

1 stilk cherrytomater

Salt og peber

Oliespray

1 eller 2 æg

100 g babyspinatblade

1 nip revet muskatnød

1 drys purløg, klippet

FREMGANGSMÅDE:

Krydr portobellosvampen og tomaterne, spray med lidt olie og placer begge dele under ovnens grill i 5 minutter. Pocher æggene i 3-4 minutter (se side 30). Damp samtidig spinaten i en gryde, til den falder sammen. Hæld evt. overskydende vand fra og drys med revet muskatnød. Server retten med et drys purløg.

 

 

Opskriften fra bogen 5:2 Kurens kogebog/Politikens Forlag

 

 

 

 

 

Læs mere om