Gå til hovedindhold

Porcheret fersken med vaniljeis

En lækker dessert, der smager af sol og sommer!

Tid: 10 min. + afkøling: 2-3 timer

Pocheret fersken med vaniljeis  

4 ferskner
Saft og revet skal fra 1 økocitron
150 g sukker
1 stang vanilje
200 g vaniljeis f.eks. Easis

Var du vild med denne opskrift på fersken med vaniljeis? Prøv denne ferskendrøm

1. Lav et lille snit i fersknerne med en meget skarp kniv, der hvor stilken normalt sidder.
2. Bring ½ l vand, citronsaft og -skal, sukker og en flækket vaniljestang i kog og kog, til sukkeret er opløst.
3. Læg fersknerne i den varme masse og kog et par min. Lad dem trække og afkøle i lagen i mindst 2-3 timer.
4. Fordel fersknerne i dybe tallerkener sammen med en kugle is og hæld lidt af lagen over. Servér straks.

Prøv også: En melbafromage

Energi pr. pers.: 171 kcal.
Fordelt på: protein 8%, kulhydrat 80%, fedt 12%

Læs mere om