Gå til hovedindhold

Pulled chicken med kålslaw og ristet rugbrød (340 kcal)

Hvorfor skal det altid gå så hurtigt med madlavningen? Giv dig selv tid og ro til at lave denne saftige ret med pulled chicken, der kræver lang tid i ovnen. Det kan sagtens betale sig!

Hvorfor skal det altid gå så hurtigt med madlavningen? Giv dig selv tid og ro til at lave denne saftige ret med pulled chicken, der kræver lang tid i ovnen. Det kan sagtens betale sig!

Ingredienser - Pulled chicken med kålslaw og ristet rugbrød

(Tid: 20 min. + Bagetid: 2 timer)
2 kyllingefileter
1 tsk paprika
1 spsk olie
Salt og peber
150 g snittet spidskål
100 g fintsnittet æble
50 g fintsnittet grønkål eller palmekål
½ tsk kommen
50 g græsk yoghurt, 2%
1 spsk citronsaft
1 tsk honning
1 knsp. dijonsennep
Løgspirer
120 g groft rugbrød i fire tynde skiver

Prøv også: Pulled chicken i æggewrap 

Fremgangsmåde - Pulled chicken med kålslaw og ristet rugbrød

Tænd ovnen på 120 grader.

Krydr kyllingefileterne med paprika, salt og peber. Læg dem i et lille fad, dryp dem med olie og dæk fadet med folie.

Bag dem i 2 timer og vend dem et par gange undervejs.

Vend spidskål, æble og grøn- eller palmekål i en dressing af yoghurt, citronsaft, honning og dijonsennep smagt til med salt og peber. Drys godt med løgspirer i.

Rist brødet sprødt og lav en sandwich af pulled chicken og slaw.

Prøv også: Burger med pulled pork og rødbedeslaw

Artiklen indeholder affiliatelinks