Rejer med chili, tomat og lakrids
Chili-tomat-lakrids-rejer
Tid: 15 min.
4 pers.
Ingredienser
1 stor rød chili
uden kerner
400 g cherrytomater
1 spsk. olivenolie
1 spsk. pernod, pastis
eller ouzo
1 knsp. lakridspulver
Salt og peber
300 g rejer
Dild
200 g groft brød
Er du vild med rejer, så prøv også: Skaldyrssalat med æg, rejer og muslinger
Fremgangsmåde
Hak chilien fint og halvér tomaterne.
Steg chili og tomat i olie ved jævn varme 3-4 min.
Smag til med pernod, lakridspulver, salt og peber.
Anret i små glas, top med rejer og pynt med dild.
Servér straks med lunt brød.
Energi pr. person: 237 kcal.
Fordelt på:
Fedt 21 %
Protein 30 %
Kulhydrat 45 %
Alkohol 4 %