Gå til hovedindhold

Rejer med chili, tomat og lakrids

rejer med chili tomat og lakrids anrettet i glasskål
Skal du holde julefrokost i år? Så prøv den her opskrift med rejer, der vil sætte et overraskende, delikat twist på din julefrokost.

Chili-tomat-lakrids-rejer 

Tid: 15 min. 

4 pers.

Ingredienser

1 stor rød chili 

uden kerner

400 g cherrytomater

1 spsk. olivenolie 

1 spsk. pernod, pastis 

eller ouzo

1 knsp. lakridspulver

Salt og peber

300 g rejer

Dild

200 g groft brød

Er du vild med rejer, så prøv også: Skaldyrssalat med æg, rejer og muslinger

Fremgangsmåde

Hak chilien fint og halvér tomaterne.

Steg chili og tomat i olie ved jævn varme 3-4 min.

Smag til med pernod, lakridspulver, salt og peber.

Anret i små glas, top med rejer og pynt med dild.

Servér straks med lunt brød.

Laksepaté

Energi pr. person: 237 kcal.

Fordelt på:

Fedt 21 % 

Protein 30 %

Kulhydrat 45 % 

Alkohol 4 %