Gå til hovedindhold

Restemad: Stegte ris med and og svampe

Restemad: Stegte ris man and og svampe
Har du lidt rester tilbage fra nytår? Så brug dem i en lækker resteret. Her får du en idé til, hvordan du kan lave restemad.
Tid: 30 min.
2 personer 

Ingredienser til restemad: Stegte ris med and og svampe: 

125 g fuldkornsjasmin- eller basmatiris
250 g stegt andekød
150 g shitakesvampe
1 løg
1 spsk. olie 
1-2 tsk. cajunmix eller paprika og timian
Krydderkarse
 

Fremgangsmåde

Kog risene som anvist.
Skær andekødet i mindre stykker.
Rens og skær svampene i skiver.
Steg hakket løg, svampe og and i olie tilsat cajunmix. 
Kom risene ved og steg endnu et par minutter.
Smag til, drys med karse og server.
 
Energi pr. person: 477 kcal. 
Fordelt på: fedt 28 %, protein 28 %, kulhydrat 44 %