Rødfisk bagt med citron, fennikel og kapers
(2 pers.)
Tid: 25 min.
Ingredienser til rødfisk bagt med citron, fennikel og kapers:
400 g rødfiskefilet eller anden hvid fast fisk
300 g fennikel
1 lille økologisk citron
2 spsk. kapers
2 spsk. olivenolie
1 spsk. citronsaft
Salt, peber
400 g små kartofler
Prøv også: Tærte med rødfisk og kartoffellåg
Fremgangsmåde
Del fisken i lidt mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad sammen med fintsnittet fennikel.
Læg tynde skiver citron samt kapers ved, dryp med olivenolie og citronsaft og krydr med salt og peber.
Bag fisken ved 200° i ca. 20 min.
Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 min. og servér dem til evt. med lidt fennikeltop.
Energi pr. person: 531 kcal.
Fordelt på: kulhydrat 35%, fedt 30%, protein 35%