Gå til hovedindhold

Rødkål med jordbær

Rødkål med brøndkarse i bunden og jordbær på toppen
En nem og kalorielet opskrift fra Fit-all med rødkål, brøndkarse og jordbær. Simpelt og lækkert.
Tilbehør til 2 personer

Ingredienser til rødkål med jordbær:

500 g rødkål, gerne spidskål
1 tsk. olie, gerne kokosolie
100 g jordbær
100 g cherrytomater
50 g brøndkarse
25 g purløg
½ tsk. himalayasalt
 
Dressing:
Saft af 1 citron
1 tsk. sesamolie
1 tsk. sojasauce
 

Fremgangsmåde: 

Rødkålen snittes meget fint og svitses i olie, til den er blød.
Skær jordbærrene i skiver.
Pluk brøndkarsen og læg den som en bund på to tallerkener.
Fordel rødkål, jordbær, halverede tomater og klippet purløg oven på brøndkarsen.
Bland dressingen og dryp den på salaten, der serveres med et drys salt.
 
Kcal pr. person: 180
Fedt: 40 %
Protein: 10 %
Kulhydrat: 50 %