Gå til hovedindhold

Rødspætte med mango

Denne uges opskrift fra Fit-all er på rødspætte med mango. Opskriften er fyldt med gode proteiner fra fisk og kulhydraterne får du fra frisk frugt i form af mango og papaya. En dejlig let ret.
(2 pers)

Ingredienser til rødspætte med mango:

400 g rødspættefilet (2 små)
50 g kørvel
½ citron
 
Salat:
50 g kørvel
100 g mango
100 g papaya
50 g forårsløg
 

Fremgangsmåde

Fisken dampes i en dampbradepande i ca. 10 min.
Når du damper fisken, kan du klippe lidt kørvel henover og drysse med ganske lidt salt samt saften af ½ citron.
Fisken kan også steges i smør eller olie på en pande i 4-5 min. på hver side.
Mango og papaya skrælles og skæres i fine stykker.
Forårsløg skæres i tynde skiver, som blandes med frugterne og fintklippet kørvel.
Anret den dampede fisk på salaten.
 
Kcal pr. person: 270
Fedt: 12 %
Protein: 57 %
Kulhydrat: 31 %