Gå til hovedindhold

Rugbrød med roastbeef og rygeost

Roastbeef er en klassiker på frokostbordet - her får du en variation med rygeost.

Opskriften er til 2 personer og tager ca 10 min. at tilberede.

Det skal du bruge til rugbrød med roastbeef og rygeost

2 halve skiver fuldkornsrugbrød, 60 g
80 g roastbeef i tynde skiver
50 g rygeost, gerne lavet
på sødmælk
1 rødløg
Karse
Salt, friskkværnet peber

Prøv også: Skønne påskeæg med chokolade

Sådan laver du rugbrød med roastbeef og rygeost

1. Læg roastbeefen på brødet og kom lidt rygeost ovenpå.
2. Pynt med løgringe og karse. Krydr med salt og peber og server.

Energi pr. person: 165 kcal.
Fordelt på: protein 33%, kulhydrat 45%, fedt 22%

Påskefrokost

Smilende æg med rogn

Påskesild med dild

Rugbrød med roastbeef og rygeost

Ørred med æg og asparges

Karrysild

Stegte sild i eddike

Påskekoketter

Påskeæg med hjemmelavet marcipan