Gå til hovedindhold

Salat med bagte rødbeder og rosenkål

Salat med bagte rødbeder i dyb tallerken
Vinter i salatskålen. De søde rødbeder både smager og mætter godt. Nyd salaten til aftensmad, evt. med et stykke fisk eller kød til.

Salat med bagte rødbeder med rosenkål

Tid: 45 min.

2 pers.
 

Ingredienser

500 g rødbeder, 

evt. gule eller stribede 

200 g rosenkål, 

evt. rød rosenkål

100 g grønkål, evt. rød grønkål

1 spsk. olivenolie

1 spsk. citronsaft

1 tsk. honning

1 tsk. dijonsennep

Salt og peber

Salat med mango: avocado, bønner og rosiner

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 200°. 

Skræl rødbederne og skær dem i lidt mindre stykker. Læg dem i et ovnfast fad.

Dæk fadet med folie og bag dem møre, ca. 40 min.

Snit rosenkålen og grønkålen fint.

Pisk olie, citronsaft, honning, sennep, salt og peber sammen.

Vend de bagte rødbeder i dressingen, tilsæt de to slags kål, vend det rundt og servér.

Grøn salat med coucous og lufttørret skinke

Energi pr. person: 312 kcal.

Fordelt på:

Fedt 26 % 

Protein 14 %

Kulhydrat 60 %