Gå til hovedindhold

Salat med femkornsblanding, persille og gulerødder

Fiberrig og velsmagende salat, som kan serveres som lun salat eller tilbehør til alle hovedretter.

 

Slankeopskrift på salat med femkornsblanding

Ingredienser - salat med femkornsblanding, persille og gulerødder:
(4 portioner)

5 korn med gulerødder og persille
280 g femkorns blanding
Salt
2 stk. gulerødder
1 bdt. bredbladet persille
4 spsk. æbleeddike
1½ spsk. olivenolie

 

Fremgangsmåde - salat med femkornsblanding, persille og gulerødder:

Skræl gulerødderne, skær dem i lange strimler og skyl og hak persillen groft.

Sæt ca. 3 l vand over. Når vandet koger tilsættes salt og ”5 korn” blandingen.

Lad kornene koge i ca. 10 minutter og hæld dem på en sigte. Varm olien op i en gryde og svits gulerødderne et øjeblik, inden de varme korn vendes i sammen med persillen og æbleeddiken.

Server i en skål og pynt med persille.

Kan serveres som lun salat eller tilbehør til alle hovedretter.

Energi-information pr. portion
Energi 367 kCal / 1537 kJ

Fedt: 19 g
Kulhydrater: 32 g
Protein: 10 g
Kostfibre: 10 g

Læs mere om