Salat med femkornsblanding, persille og gulerødder
Slankeopskrift på salat med femkornsblanding
Ingredienser - salat med femkornsblanding, persille og gulerødder:
(4 portioner)
5 korn med gulerødder og persille
280 g femkorns blanding
Salt
2 stk. gulerødder
1 bdt. bredbladet persille
4 spsk. æbleeddike
1½ spsk. olivenolie
Skræl gulerødderne, skær dem i lange strimler og skyl og hak persillen groft.
Sæt ca. 3 l vand over. Når vandet koger tilsættes salt og ”5 korn” blandingen.
Lad kornene koge i ca. 10 minutter og hæld dem på en sigte. Varm olien op i en gryde og svits gulerødderne et øjeblik, inden de varme korn vendes i sammen med persillen og æbleeddiken.
Server i en skål og pynt med persille.
Kan serveres som lun salat eller tilbehør til alle hovedretter.
Energi-information pr. portion
Energi 367 kCal / 1537 kJ
Fedt: 19 g
Kulhydrater: 32 g
Protein: 10 g
Kostfibre: 10 g