Gå til hovedindhold

Salat med hoisinstegt andebryst

En lækker mættende salat - perfekt som aftensmad til dig, der er på 5:2 kur.

 

Salat med hoisinstegt andebryst og mango

Opskriften er til 2 personer og tager ca. 30 min. at tilberede

Ingredienser

1 andebryst
50 g hoisinsauce
Salt, peber
1 agurk
Frillicesalat
250 g mangofrugt
2-3 forårsløg
1 spsk. sesamolie
1 spsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
1 bdt. frisk koriander

Prøv også: Andebryst med rodfrugter

Fremgangsmåde

1. Rids skindet og steg andebrystet i 8-10 min. på skindsiden. Hæld fedtet fra, krydr med salt og peber og steg det i yderligere 8-10 min. på kødsiden. Hæld halvdelen af hoisinsaucen over de sidste min. af stegetiden. Træk skindet af og skær andebrystet i tynde skiver.
2. Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær den i skiver.
3. Fordel salaten i dybe tallerkener med andebryst, agurk, mangofrugt i terninger og fintsnittet forårsløg over.
4. Pisk en marinade af sesamolie, limesaft og fiskesauce og hæld over salaten. Dryp kødet med resten af hoisinsaucen, drys med koriander og servér straks.

Prøv også: En powersalat med laks

Energi pr. person: 382 kcal
Fordelt på: protein 25%,
kulhydrat 45%, fedt 30%

Læs mere om