Gå til hovedindhold

Salat med quinoa, æg og kål

Salat med quinoa, kål og æg i dyb tallerken
Årstidens grøntsager som grønkål, smager og mætter godt. Nyd den lækre salat med quinoa, kål og æg til frokost.

Salat med quinoa, kål og æg

Tid: 25 min. 

2 pers.

Ingredienser

80 g quinoa gerne blandet

150 g agurk

200 g kål, f.eks. rød og grøn grønkål 

1 spsk. hvidvinseddike

1 spsk. olivenolie

Salt og peber

2 æg str. S

Karse

150 g groft brød

Salat med laks og grønkål

Fremgangsmåde

Skyl quinoaen og kog den i letsaltet vand, ca. 15 min.

Halvér agurken, fjern kernerne med en ske og skær den i skiver.

Snit kålen.

Rør en dressing af eddike, olie, salt og peber. Vend quinoa, agurk og kål i dressingen.

Kog æggene smilende, ca. 6 min., og køl dem straks af i koldt vand. Pil dem og skær dem i halve. 

Læg æggene på salaten, drys med karse og servér groft brød til. 

Salat skal spises hver dag

Energi pr. person: 547 kcal.

Fordelt på:

Fedt 31 %

Protein 18 %

Kulhydrat 51 %

Mest læste fra Slankekure