Gå til hovedindhold

Salat med quinoa pære og granatæble

Salat med quinoa pære og granatæble i dyb, sort tallerken
En flot, farvestrålende salat med quinoa. Nyd den som den er eller som tilbehør til en skøn frokost.

Salat med quinoa, pære og granatæble

2. pers. 

Tid: 30 min. 

Ingredienser

50 g quinoa

2 tsk. hvidvins-eddike

2 tsk. olivenolie

Salt og peber

2 pærer

75 g babyspinat

1 rødløg

50 g granatæblekerner

10 g pekannødder

Salat med quinoa, bønner og æg 

Fremgangsmåde

Skyl quinoaen grundigt og kog den mør i letsaltet vand, ca. 15 min. og lad den køle helt af.

Rør en dressing af eddike, olie, salt og peber og vend den i quinoaen.

Fjern kernehuset fra pærerne og skær dem i både. Bland pærerne med quinoa, babyspinat og rødløg i tynde skiver og anret på et fad eller på to tallerkener.

Drys med granatæblekerner og pekannødder og servér.

Korn eller quinoa?

Energi pr. person: 288 kcal.

Fordelt på:

fedt 31 %

protein 9 % 

kulhydrat 60 %

Læs mere om