Salatwrap med kylling og ærtehumus
(2 pers.)
Tid: 20 min.
Ingredienser til salatwrap med kylling og ærtehummus:
200 g grønne ærter
1 fed hvidløg
½ tsk. stødt spidskommen
2 tsk. tahin
½ dåse kikærter
100 g græsk yoghurt
1-2 tsk. citronsaft
Salt, peber
Hovedsalat, store sprøde blade
250 g stegt kyllingefilet i skiver
2 skoleagurker
Sort sesam
Fremgangsmåde
Findel ærter, hvidløg, spidskommen, tahin, drænede kikærter og yoghurt i multihakker eller med en stavblender.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Fordel hummussen på store sprøde salatblade og anret kylling og agurk revet i bånd ovenpå.
Drys med sesam og servér.
Energi pr. person: 403 kcal.
Fordelt på: protein 42%, kulhydrat 30%, fedt 28%
Prøv også: Low FODMAP hummus