Gå til hovedindhold

Salatwrap med kylling og ærtehumus

Lav en lækker salatwrap af store sprøde salatblade, fyld dem med kylling og en frisk grøn ærtehummus. En sund og farverig ret, der er lige til at blive glad af...
(2 pers.)
Tid: 20 min.

Ingredienser til salatwrap med kylling og ærtehummus:

200 g grønne ærter
1 fed hvidløg
½ tsk. stødt spidskommen
2 tsk. tahin
½ dåse kikærter
100 g græsk yoghurt
1-2 tsk. citronsaft
Salt, peber
Hovedsalat, store sprøde blade
250 g stegt kyllingefilet i skiver
2 skoleagurker
Sort sesam
 

Fremgangsmåde 

Findel ærter, hvidløg, spidskommen, tahin, drænede kikærter og yoghurt i multihakker eller med en stavblender.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Fordel hummussen på store sprøde salatblade og anret kylling og agurk revet i bånd ovenpå.
Drys med sesam og servér.
 
Energi pr. person: 403 kcal.
Fordelt på: protein 42%, kulhydrat 30%, fedt 28%
 
Prøv også: Low FODMAP hummus