Smagfuld dip af søde kartofler
Dip af søde kartofler
40 min.
2 pers.
Ingredienser
250 g skrællet
sødkartoffel
1 fed hvidløg
½ tsk. stødt
spidskommen
1 tsk. paprika
1 spsk. citronsaft
¾ dl vand
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
400 g sprøde grøntsager
Prøv også: 3 sunde dips til dine snacks
Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 200°.
Skær sødkartoflerne i tern, læg dem i et ovnfast fad og krydr dem med knust hvidløg, spidskommen og paprika. Dæk fadet til med folie og bag kartoflerne møre, ca. 30 min. Mos kartoflerne og rør mosen med vand og olie, til konsistensen er cremet. Smag til med citronsaft, salt og peber. Servér dippen med sprøde grøntsager.
Energi pr. person: 128 kcal.
Fordelt på:
Fedt 29 %
Protein 6 %
Kulhydrat 65 %