Gå til hovedindhold

Smilende æg med rogn

Disse smilende æg med rogn er med sine gule og orange farver flotte påskebordet.

Opskriften er til 2 personer, og tager ca. 15 min. at tilberede

Det skal du bruge til smilende æg med rogn

2 æg str. S/M
2 halve skiver fuldkornsrugbrød, 60 g
Spinat
Salt, peber
75 g frisk stenbiderrogn
Dild
Kørvel

Prøv også: Her får du klar besked om æg

Sådan laver du smilende æg med rogn

1. Kog æggene i ca. 7 min., til de er smilende. Pil og halver dem.
2. Læg lidt spinat på hver brødskive og læg de halve æg ovenpå. Krydr med salt og peber og pynt med stenbiderrogn og krydderurter.

Energi pr. person: 197 kcal.
Fordelt på: protein 28%, kulhydrat 35%, fedt 37%

Prøv også: Hjemmelavede påskeæg med chokolade

Påskefrokost

Smilende æg med rogn

Påskesild med dild

Rugbrød med roastbeef og rygeost

Ørred med æg og asparges

Karrysild

Stegte sild i eddike

Påskekoketter

Påskeæg med hjemmelavet marcipan

Læs mere om