Gå til hovedindhold

Snackbar med matcha

Trænger du til lidt ny energi sidst på eftermiddagen, så er den lækre snackbar med matcha et sundere alternativ til de hurtige sukkerkick.

Opskrift på snackbar med matcha

Tid: 10 min. + afkøling mindst 3 timer

12 stk.

PRØV OGSÅ: Smoothie med kiwi, appelsin og mynte

250 g saftige dadler uden sten
150 g mandler
2 spsk honning
½ vaniljestang
1 spsk matcha-te, pulver af grøn te (kan købes her)
2 spsk kakaonibs (sprøde stykker knust kakaobønne) (kan købes her)
Lidt kokosmel til drys

Fremgangsmåde - snackbar med matcha

1. Findel dadler og mandler i en foodprocessor og bland med honning, vaniljekorn samt matcha til en homogen masse og bland med kakaonips.

2. Kom massen i en lille bageform, ca. 15 x 25 cm, beklædt med husholdningsfilm. Pres det godt sammen og sæt det i køleskabet i mindst 3 timer.

3. Skær den i 12 lige store stykker og opbevar dem i en lukket beholder i køleskabet indtil servering, hvor de rulles/drysses med kokos.

Energi pr. bar: 149 kcal.
Fordelt på: protein 8%,
kulhydrat 62%, fedt 30%

PRØV OGSÅ: Detox-kur: Sæt skub i kuren med grøn te

Få 1 måneds gratis adgang til massevis af blade

Artiklen indeholder affiliate links.