Snackbar med matcha
Opskrift på snackbar med matcha
Tid: 10 min. + afkøling mindst 3 timer
12 stk.
PRØV OGSÅ: Smoothie med kiwi, appelsin og mynte
250 g saftige dadler uden sten
150 g mandler
2 spsk honning
½ vaniljestang
1 spsk matcha-te, pulver af grøn te (kan købes her)
2 spsk kakaonibs (sprøde stykker knust kakaobønne) (kan købes her)
Lidt kokosmel til drys
Fremgangsmåde - snackbar med matcha
1. Findel dadler og mandler i en foodprocessor og bland med honning, vaniljekorn samt matcha til en homogen masse og bland med kakaonips.
2. Kom massen i en lille bageform, ca. 15 x 25 cm, beklædt med husholdningsfilm. Pres det godt sammen og sæt det i køleskabet i mindst 3 timer.
3. Skær den i 12 lige store stykker og opbevar dem i en lukket beholder i køleskabet indtil servering, hvor de rulles/drysses med kokos.
Energi pr. bar: 149 kcal.
Fordelt på: protein 8%,
kulhydrat 62%, fedt 30%
PRØV OGSÅ: Detox-kur: Sæt skub i kuren med grøn te
Få 1 måneds gratis adgang til massevis af blade
Artiklen indeholder affiliate links.