Sojanudler med rejer og sesam-vinaigrette (441 kcal)
Lækre sojanudler med rejer og sesam-vinaigrette – let og god ret til 5:2 Kuren.
Energi pr. pers.: 441 kcal.
Fordelt på: protein 48%, kulhydrat 30%, fedt 22%
Sojanudler med rejer og sesam-vinaigrette
Tid: 30 min.
150 g bønnepasta, f.eks. edamamenudler
2 store røde chilier uden kerner
4-6 forårsløg
200 g kogte pillede vannameirejer
1 spsk friskpresset saft fra ingefær
1 spsk limesaft
1 spsk fiskesauce
1 spsk ristet sesamolie
Evt. lidt ærteskud eller frisk koriander
Prøv også: Laks med nudler og asparges
Fremgangsmåde - Sojanudler med rejer og sesam-vinaigrette
Kog nudlerne som anvist på pakken og skyl dem i koldt vand.
Snit chili og forårsløg fint.
Vend nudler, grøntsager og rejer i en marinade af ingefær- og limesaft, fiskesauce og sesamolie. Smag til, drys evt. med ærteskud eller frisk koriander og server.
Prøv også: Båndpasta med svampe, kål og ricotta
Artiklen indeholder affiliatelink