Gå til hovedindhold

Spaghetti med kyllingepeperonata (594 kcal)

Hvis tiden er knap, kan du sagtens lave lækker og sund mad på bare et kvarter. Prøv denne ret med spaghetti, kyllingeinderfilet, tomater, skalotteløg, basilikum og revet parmesan - mums!

Hvis tiden er knap, kan du sagtens lave lækker og sund mad på bare et kvarter. Prøv denne ret med spaghetti, kyllingeinderfilet, tomater, skalotteløg, basilikum og revet parmesan - mums!


Energi pr. person:
594 kcal.
Fordelt på: protein 28%, kulhydrat 48%, fedt 24%

Ingredienser - Spaghetti med kyllingepeperonata

Tid: 15 min.
150 g spaghetti, gerne fuldkornspasta
150 g rød og gul peberfrugt
250 g kyllingeinderfilet
4 tomater
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
Salt, peber
25 g frisk revet parmesan
Frisk basilikum

Prøv også: Spaghetti med kylling og spinat

Fremgangsmåde - Spaghetti med kyllingepeperonata

Kog spaghettien al dente som anvist på emballagen.

Skær peberfrugt og kylling i grove terninger, hak tomaterne groft og skalotteløget fint.

Svits kyllingen i olivenolie sammen med knust hvidløg i 2 min. Tilsæt skalotteløg og peberfrugt og svits i endnu et par min.

Kom tomaterne ved og steg, til grøntsagerne er møre.

Krydr med salt og peber, bland med friskkogt spaghetti og server drysset med parmesan og lidt basilikum.

Prøv også: Spaghetti med chili og champignoner

Artiklen indeholder affiliatelink