Spinatsalat med søde kartofler og kyllingbryst (298 kcal)
Slankeopskrift på spinatsalat med søde kartofler og kyllingbryst
(Ingredienser til 4 portioner)
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. flydende honning
2 spsk. æblecidereddike
1. spsk. koldpresset rapsolie
Salt
500 g søde kartofler
1 spsk. ekstrajomfruolivenolie
3 fed hvidløg i skiver
Lidt salt
400 g (4 stk.) kyllingebryster
Salt
100 g babyspinat
1 stk. rødløg i tynde skiver
Fremgangsmåde på spinatsalat med søde kartofler og kyllingbryst
Bland sennep, honning, eddike og olie, og smag til med salt.
Skræl kartoflerne, og skær dem i terninger.
Vend dem med olie, hvidløg og salt, og bag dem ved 200° i en forvarmet ovn, til de er møre, det tager ca. 20-25 minutter alt efter størrelsen.
Pochér kyllingebrysterne i (næsten) kogende vand tilsat lidt salt.
Lad dem få ca. 18-20 minutter, og lad dem derefter trække i yderligere 10 minutter.
Pluk kyllingekødet fra hinanden, når det er kølet lidt af.
Anret spinat, valnødder, løg, søde kartofl er og kylling, og dryp med dressingen. Servér straks.
Tip: Brug gerne nye kogte kartofler, når de er her, i stedet for søde kartofler.
Energi-information pr. portion
Energi 298 kCal / 1246 kJ
Fedt: 9 g
Kulhydrater: 29 g
Protein: 23 g
Kostfibre: 2 g