Gå til hovedindhold

Sprøde brød med rødbededip

De små sprøde brød med rødbededip er perfekt som et mellemmåltid.

 Slankende opskrift på sprøde brød med rødbededip

(4 portioner)

Ingredienser - sprøde brød med rødbededip
1 tsk. rapsolie
2 stk. groft pitabrød
salt og peber 
½ tsk. st. paprika
2 spsk. græsk yoghurt, 2%
300 g rødbede, rå
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. revet peberrod

Fremgangsmåde - sprøde brød med rødbededip

Rødbededip 1. Kog rødbeder i let salatet vand ca. 20 min til de er møre 2. Overhæld dem med koldt vand og smut skindet af 3. Skær rødbederne i skiver og lad dem afkøle 4. Blend rødbederne til en fin pure 5. Rør yoghurt og peberrod i pureen 6. Smag dippen til med salt og peber Sprøde brød 1. Pensl pitabrødene med lidt olie 2. Drys med krydderier, salt og peber 3. Skær hvert pitabrød i 8 trekanter 4. Læg trekanterne på en bagepapir beklædt bageplade og rist dem i ovnen ved 180°C i 10-12 min.

Tip: I stedet for pitabrød kan Nan brød anvendes

Energi-information pr. portion
Energi 145 kCal / 606 kJ

Fedt: 2 g
Kulhydrater: 23 g
Protein: 5 g
Kostfibre: 4 g

Læs mere om