Squashsuppe med kylling
Opskrift på squashsuppe med kylling
Dejlig suppe til en sund kost
Ingredienser
(4 pers.)
700 g gul eller grøn squash
1 løg
1 usprøjtet citron
3 spsk. olivenolie
300 g kyllingefilét
1 tsk. gurkemeje
1½ l hønsebouillon el. grønsagsbouillon
1 dl brune ris
Salt og peber
4 skiver groft brød
Fremgangsmåde - squashsuppe med kylling
Skær squash og løg i små tern, steg dem i olie sammen med fintrevet citronskal. Skær kyllingekødet i strimler og lad det stege med 4-5 min. Tilsæt gurkemeje og kom bouillonen i. Kom citronsaft i suppen og tilsæt risene. Kog suppen i 15-20 min., til risene er møre. Smag suppen til med salt og peber og servér med groft brød.
Energi-information pr. portion
Energi 2034 kJ/486 kCal
Protein: 32 g
Kulhydrater: 49 g
Fedt: 15 g
Kostfibre: 5 g
Hent flere opskrifter til 5:2 Kuren HER >>
Slankeguides til 5:2 Kuren
![]() |
I vores slankeguides til 5:2 Kuren får du lækre fasteopskrifter, kalorietabeller og masser af tips og gode råd til dit vægttab. Køb dem som PDF i Slankeklubben.dk's webshop! Kun 20,- per stk. |