Gå til hovedindhold

Stegt kål med æble (117 kcal)

Nem snack til fastedagene i 5:2 Kuren

4 portioner

Det skal du bruge:
500 g savoykål eller hvidkål
3 røde æbler
1 spsk. olivenolie
½ tsk. tørret rosmarin eller en kvist frisk
1 dl æblejuice
Salt og peber

Sådan gør du:
Snit kålen fint. Fjern kernehuset fra æblerne og skær æblerne i tynde både.

Opvarm olien på en slip let-pande og rist kålen heri i 2-3 min.

Tilsæt derefter æblebåde og rosmarin. Hæld lidt æblejuice ved kålen og lad retten dampe ved kraftig varme i ca. 5 min., til kålen er mør.

Smag til med salt og peber.

Energi pr. portion
117 kcal / 487 kJ
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 19 g
Protein: 3 g
Kostfibre: 2 g

Prøv også: Fibermuffins