Stegt kylling med bønner, squash og gulerod
(2 pers.)
Tid: 30 min.
Stegt kylling med bønner, squash og gulerod
2 kyllingebryster med skind
Salt, peber
250 g gulerod
250 g squash
1 dåse bønner f.eks. black-eyed
1 spsk. olivenolie
Persille
100 g groft brød
Fremgangsmåde
Steg kyllingebrysterne i ovnen i ca. 20 min. ved 225°.
Gør grøntsagerne klar, riv dem i bånd med en tyndskræller eller ostehøvl.
Skyl bønnerne i koldt vand og dryp dem af.
Sautér grøntsager og bønner et par min. i olivenolie, krydr og smag til med salt og peber.
Anret kyllingen på grøntsagerne og servér med lidt hakket persille og brød.
Energi pr. person: 573 kcal.
Fordelt på: protein 32%, kulhydrat 38%, fedt 30%
Prøv også: Kylling i sursød sauce til Dukan kuren