Gå til hovedindhold

Stegt kyllingebryst med beder og persillesovs

Ved du ikke lige hvad du skal servere i aften? Her får du en kalorielet opskrift med kyllingebryst, som udover at være sund også er flot og farverig. Lige hvad man har brug for, når det er lidt gråt udenfor....
2 pers.
Tid: 40 min.

Stegt kyllingebryst med beder og persillesauce

500 g beder, bolsjebeder og gule beder (skrællet vægt)
2 kyllingebryster med skind
Salt, peber
1½ dl hønsefond eller bouillon
1 dl madlavningsfløde 8%
1 lille håndfuld persilleblade
Salt, peber
200 g bladbede
 

Fremgangsmåde 

Skær bederne i mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad sammen med kyllingebrystet.
Krydr med salt og peber og steg dem i ovnen ved 200° i ca. 25 min. 
Bring fond og fløde i kog med persille og kog det ind, så kun halvdelen er tilbage.
Blend og smag til med salt og peber.
Damp bladbedebladene et par min. i letsaltet vand og anret på tallerkner med kylling og beder, kom saucen ved og servér. 
 
Energi pr. person: 425 kcal.
Fordelt på: protein 34%, kulhydrat 36 %, fedt 30%