Gå til hovedindhold

Stegt kyllingebryst med pasta, kål og bønner

Man går aldrig forkert med kyllingebryst. Prøv denne lækre opskrift på stegt kyllingebryst med pasta, kål og bønner, næste gang du skal have kylling til aftensmad

Tid: 30 minutter

Opskriften rækker til to personer

Ingredienser

2 kyllingebryster med skind

Salt og peber

150 g fuldkornspenne

150 g kogte sortøjebønner, evt. fra dåse

150 g snittet palmekål

1 lille håndfuld friske salvieblade

1 spsk. olivenolie

Sådan laver du stegt kyllingebryst med pasta, kål og bønner

Tænd ovnen på 210°.

Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og steg dem i ovnen i ca. 20 min.

Hæld lagen fra bønnerne, skyl i koldt vand og lad dem dryppe godt af.

Kog pastaen som anvist på pakken.

Steg palmekål og salvie i olivenolie et par minutter. Tilsæt bønner og pasta og steg et kort øjeblik. Smag til med salt og peber.

Anret med kylling på toppen.

Energi pr. person: 607 kcal

Fordelt på fedt 28 %, protein 27 %, kulhydrat 45 %