Stegt laks med blomkålscreme og rosenkål (485 kcal)
Skøn laks med blomkålscreme og rosenkål - det ser flot ud og så smager det skønt!
Ingredienser - Stegt laks med blomkålscreme og rosenkål
Tid: 30 min.
300 g blomkål
1 dl bouillon
50 g friskost, 11%
Salt, peber
200 g rosenkål
2 tsk olie
1 tsk citronsaft
Revet citronskal
2 laksefileter
Prøv også:
Fremgangsmåde - Stegt laks med blomkålscreme og rosenkål
Del blomkålen i små buketter og kog dem møre i bouillon i ca. 15 min.
Blend blomkålen med bouillon og friskost og smag til med salt og peber.
Skyl rosenkålen, kasser de grimme blade, pil de løse blade af og skær resten af kålen i tynde skiver. Vend rosenkålen i en marinade af olie, citronsaft og revet citronskal smagt til med salt og peber.
Steg laksen i ca. 4 min. på hver side og krydr med salt og peber.
Anret laksen på en bund af blomkålscreme og med marinerede rosenkål.
Prøv også: