Gå til hovedindhold

Stegt multe med bønner

Dejlig middag med fisk og bønner.

 

Slankeopskrift på stegt multe med bønner

Ingredienser - stegt multe med bønner:
(4 pers.)

1 kg grønne og gule bønner
1 skalotteløg
300 g nye kartofler
700 g multe
1 spsk. olivenolie
1 tsk. smør
½ bdt. merian

 

Fremgangsmåde - stegt multe med bønner:

Rib stilkene af bønnerne, damp dem i kogende vand med salt og lad dem afdryppe. Hak løget fint. Rens kartoflerne og kog dem i letsaltet vand.

Del fisken i fire stk., steg den på en pande i lidt olie med skindsiden nedad, når den begynder at safte på oversiden, er den færdig. Svits løg, bønnerne og kartoflerne på en varm pande med lidt smør. Drys med hakket merian. Servér fisken oven på bønne-kartoffelblandingen.

Energi-information pr. portion
Energi 1824 kJ/ 436 kCal

Protein: 46 g
Fedt: 12 g
Kulhydrater: 29 g
Kostfibre: 8 g