Stegt torsk med urter
Slankende opskrift på stegt torsk med urter
Ingredienser - stegt torsk med urter:
(4 portioner)
4 stk. stykker torskefilet på ca. 200 g
1 tsk. rapsolie
½ stk. knoldselleri
2 stk. røde peberfrugter
1 bdt. bundt forårsløg
1 stk. hakket løg
3 tsk. rosmarinblade
½ spsk. maizena
2 dl bouillon
2 spsk. rapsolie
½ dl hakket persille
Skær sellerien og peberfrugterne i tern og forårsløgene i skiver. Varm olien op på panden og svits løg, selleri, peberfrugt og rosmarin til det har taget farve. Rør maizenaen i bouillonen og hæld det på panden. Kog det hele op og rør forårsløg og persille i. Smag til med salt og peber. Varm en sliplet pande op, kom olien på og steg torskestykkerne ved høj varme til de har fået farve og er tilberedte.
Energi-information pr. portion
Energi 287 kCal/1202 kJ
Fedt: 10 g
Kulhydrater: 15 g
Protein: 31 g
Kostfibre: 5 g