Gå til hovedindhold

Stegt torsk med urter

Nærende og kaloriefattig ret, der smager dejligt - se opskriften her!

 

Slankende opskrift på stegt torsk med urter

Ingredienser - stegt torsk med urter:
(4 portioner)

4 stk. stykker torskefilet på ca. 200 g
1 tsk. rapsolie
½ stk. knoldselleri
2 stk. røde peberfrugter
1 bdt. bundt forårsløg
1 stk. hakket løg
3 tsk. rosmarinblade
½ spsk. maizena
2 dl bouillon
2 spsk. rapsolie
½ dl hakket persille

Fremgangsmåde - stegt torsk med urter:

Skær sellerien og peberfrugterne i tern og forårsløgene i skiver. Varm olien op på panden og svits løg, selleri, peberfrugt og rosmarin til det har taget farve. Rør maizenaen i bouillonen og hæld det på panden. Kog det hele op og rør forårsløg og persille i. Smag til med salt og peber. Varm en sliplet pande op, kom olien på og steg torskestykkerne ved høj varme til de har fået farve og er tilberedte.

Energi-information pr. portion
Energi 287 kCal/1202 kJ

Fedt: 10 g
Kulhydrater: 15 g
Protein: 31 g
Kostfibre: 5 g