Gå til hovedindhold

Stegt tun på salat (386 kcl)

Marineret stegt tun vendt i sesamfrø serveret med tang- og hjertesalat til 5:2 kuren.

Slankeopskrift på stegt tun på salat

Marineret stegt tun vendt i sesamfrø serveret med tang- og hjertesalat til 5:2 kuren.

Opskriften er til 4 portioner

Ingredienser - Stegt tun på salat

125 g tunfilet i skiver
2 spsk. rapsolie
125 g sesam
200 g tangsalat
50 g hjertesalat
Marinade
½ dl soja
½ stk. hvidløg
45 g østerssauce
1 tsk. fiskesauce
2 spsk. sød chilisauce
1 stk. lime

Fremgangsmåde - Stegt tun på salat

Rør alle dele til marinaden sammen og hæld to tredjedele over tunen. Resten gemmes.

Lad tunen marinere i et par timer.

Varm olien godt op på en pande, vend tunskiverne i sesamfrø og steg dem ved høj varme, i højst et minut på hver side.

Lad tunen køle af og skær den i skiver, der serveres med resten af marinaden og tangsalaten vend med hjertesalatblade.

Energi-information pr. portion
Energi 386 kCal / 1614 kJ
Fedt: 25 g
Kulhydrater: 20 g
Protein: 16 g
Kostfibre: 5 g