Gå til hovedindhold

Sund jordbæris

Uhm, hjemmelavet jordbæris er bare noget af det bedste!

Tid: maks. 10 min. + indfrysning: 2-3 timer

Jordbæris med basilikum

350 g friske eller frosne jordbær
250 g græsk yoghurt 2%
100 g sukker
1 håndfuld basilikumblade

Prøv også: Prøv også LCHQ jordbæris

Sådan laver du jordbæris med basilikum

1. Blend jordbær, yoghurt, sukker og basilikum, til bærrene er helt findelte.
2. Frys massen ind på en ismaskine, til den har konsistens som softice, og sæt den i fryseren indtil servering. Er den meget fast, skal den stå lidt på køkkenbordet.
3. Kugl isen op, pynt med lidt basilikum og servér.

Prøv også: Jordbærsuppe med is

Energi pr. portion: 191 kcal.
Fordelt på: protein 13%,   kulhydrat 79%, fedt 8%

 

Få 1 måneds gratis adgang til massevis af blade

Læs mere om